Fler webbplatser

Bad

Telefon: 0220-24000
E-post: kundcenter@hallstahammar.se
Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

Öppettider i kundcenter
1 sept - 31 maj (vintertid)
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

1 juni - 31 augusti (sommartid)
Måndag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

I Hallstahammars kommun kan du bada året runt, antingen på de kommunala anläggningarna Vallmobadet och Skantzöbadet eller på föreningsdrivna Sporthallen och Sotebos friluftsbad i Mälaren. På anläggningarna finns allt från plask och lek för de mindre till motionssimning, vattengymnastik och rehabilitering.

Skantzö Bad & Camping

Skantzöbadet är ett friluftsbad i Hallstahammar med tre uppvärmda bassänger, hopptorn och vattenrutschkana. Badet är öppet sommartid. Där finns förutom duschar, bastu och toaletter även en servering samt en minigolfbana. På badet ordnas även olika tränings­aktiviteter.

Vallmobadet

I Kolbäck finns det kommunala badhuset Vallmobadet. På Vallmobadet finns en bassäng för de mindre barnen, en 16-meters simbassäng och en varm rehabbassäng. Badhuset har duschar, bastu och toaletter och där finns en servering där du kan fika. På Vallmobadet ordnas babysim, simskola och vattengymnastik.

Andra badmöjligheter

Sporthallen i Hallstahammar

På Sporthallens anläggning finns både simhall, idrottshall, gym och solarium. Här finns också en relaxavdelning med ångbastu. Simhallen består av en åtta meter bred 25-metersbassäng med fyra banor och hopptorn. Här finns även en idrottshall som används för bland annat basket, handboll, tennis och volleyboll. Anläggningen ägs och drivs av en ekonomisk förening.

Sotebobadet i Borgåsund

Friluftsbadet Sotebo vid Mälarens har sandstrand med bryggor, hopptorn och utsikt över Strömsholms slott. Badet ligger inom Strömsholms naturreservat. Det finns tillgång till omklädningsrum och toalett med kommunalt vatten i handfaten. Värd för badet under sommaren är föreningen KFUM Freden.