Fler webbplatser

Bad

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  I Hallstahammars kommun kan du bada året runt, antingen på de kommunala anläggningarna Vallmobadet och Skantzöbadet eller på föreningsdrivna Sporthallen och Sotebos friluftsbad i Mälaren där kommunen ansvarar för skötseln. På anläggningarna finns allt från plask och lek för de mindre till motionssimning, vattengymnastik och rehabilitering.

  Skantzöbadet i Hallstahammar

  Skantzöbadet är ett friluftsbad i Hallstahammar med uppvärmda bassänger och hopptorn. Badet är öppet sommartid och ligger precis i anslutning till campingplatsen. Badet har omklädningsrum, duschar, bastu och toaletter samt servering. På området finns även en minigolfbana.

  Sotebobadet i Borgåsund

  Friluftsbadet Sotebo vid Mälaren har sandstrand med bryggor, hopptorn och utsikt över Strömsholms slott. Badet ligger inom Strömsholms naturreservat. Vattenprover tas regelbundet och resultatet publiceras på Havs- och vattenmyndighetens webbplats.


  På Sotebo finns tillgång till omklädningsrum och toalett med kommunalt vatten i handfaten.

  Vallmobadet i Kolbäck

  I Kolbäck finns det kommunala badhuset Vallmobadet. På Vallmobadet finns en bassäng för de mindre barnen, en 16-meters simbassäng och en varm rehabbassäng. Badhuset har duschar, bastu och toaletter och där finns en servering där du kan fika. På Vallmobadet ordnas babysim, simskola och vattengymnastik.

  Sporthallen i Hallstahammar

  På Sporthallens anläggning finns både simhall, idrottshall, gym och solarium. Här finns också en relaxavdelning med ångbastu. Simhallen består av en åtta meter bred 25-metersbassäng med fyra banor och hopptorn.

   

  Idrottshallen används för bland annat basket, handboll, tennis och volleyboll.

   

  Sporthallen ägs och drivs av en ekonomisk förening. All aktuell information om Sporthallen får du söka på deras egen webbplats.

  Tre barn som springer ut i vattnet