Fler webbplatser

Vinnare i Guldyra 2023

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  Varje år hyllas företag och medarbetare som utmärkt sig i Hallstahammars kommun. I år fick folket rösta på sin favorit från tre nominerade företag. Prisutdelningen skedde på ett festligt sätt på Åsby Hotell och konferens. Konferencier var humordon Jonas & Mathias.

  Årets Företagare 2023

  Värd för prisutdelningen var företagarföreningen Vi i Hallsta tillsammans med Företagarna Hallstahammar/Surahammar, Hallstahammars kommun och Almi Företagspartner. På bilden Rickard Metzmaa, vinnare av Årets Företagare.

  Årets Nystart

  Årets Nystartare 2023 är Nina Fröjd som driver Håkans Hembageri AB.

  Motivering:

  Årets Nystartare har djärvt vågat ta steget att starta eget efter att första ha lärt sig grunderna för branschen. Att lyssna och möta kunden är en viktig egenskap som hen har stor kunskap inom. Årets Nystartare utvecklar ständigt sina produkter och tjänster vilket har inneburit en mycket stor efterfrågan hos kunderna både inom och utanför kommunen.

  Årets Hållbarhetspris

  Årets Hållbarhetspris gick till Björkmans Glasmästeri AB och Per Johansson.

  Motivering:

  Företaget som vinner Årets Hållbarhetspris arbetar i dag med fokus mot hållbarhet. De har under de senaste åren arbeta med att återvinna själva och att använda sig av återvunnit material. För dem är det viktigt att kunden kan se klart genom deras produkter. Kan inte deras produkter användas längre kan de ibland hamna på våra vägar, då krosset blir vita linjer.

  Årets Hallstahammar Först-företag

  Årets Hallstahammar Först Företag är Prima Tryck

  Motivering:

  Roger och Mats har under många år hjälpt företag och andra typer av organisationer att nå ut med sina budskap på ett professionellt sätt. Vare sig det gäller tryck av affischer, böcker, foldrar eller bildekor så har Prima Tryck levererat med ett proffsigt bemötande och service ända ut i fingerspetsarna. Företaget går mot en välförtjänt pension och kan avveckla verksamheten med flaggan i topp med vetskapen om att Vi i Hallsta kommer att sakna dem.

  Årets Medarbetare

  Årets Medarbetare 2023 är Hanna Mattsson på Ridskolan Strömsholm.

  Motivering:

  Årets Medarbetare har blivit en viktig kugge i verksamheten. Hen står för kunskap, kreativitet och lojalitet. Hen har en stor kännedom om verksamheten och lotsar både kollegor och kunder i rätt riktning för bästa möjliga service. Hen har en fantastisk förmåga att finna lösningar och ser inga frågor som några problem, bara som möjligheter.

  Årets Grundbult

  Årets Grundbult gick till Åsby Kött & Vilt, Håkan, Susanne, Uno och Carina

  Motivering:

  Årets Grundbult går till ett företag som har funnits i många år i kommunen. De arbetar ständigt med att utveckla sina produkter och deras tjänster så att det blir en upplevelse. Årets Grundbult stöttar det lokala och medverkar ofta på lokala evenemang. Årets Grundbult drivs i dag av 4 ägare som lägger stor vikt vid det personliga mötet och de unika smakerna.

  Årets Företagare

  Årets Företagare är Rickard Metzmaa, Åsby Hem & Trädgård

  Motivering:

  Richard Metzmaa är vd för Åsby Hem & Trädgård. Han har med sina kollegor skapat en unik mötesplats som drar publik i alla åldrar från hela Sverige; han har satt Hallstahammar på kartan! Med nya fantastiska teman gör han ett besök året runt intressant vilket är unikt i branschen.

  Årets Unga Företagare

  Årets Unga Företagare är Filip Nilsson som i dag driver Strömsvik Lantbruk AB.

  Motivering:

  Filip är tredje generationen som nu är arrendator. Strömsvik uppfördes runt 1890 som bostad för chefen för remontdepån, som hade till uppgift att leverera inridna och inkörda hästar åt armén.
  Strömsvik hör till Strömsholm, och är en av ett trettiotal jordbruksegendomar som hör till det nationella kulturarvet och som SFV på regeringsuppdrag förvaltar. Dessa gårdar har spelat en central roll i Sveriges ekonomi och historia.


  Ett stort grattis till alla vinnare på Guldyra 2023!