Kultur & fritid / Bibliotek

Välkommen till Hallstahammars bibliotek

Allt (är) möjligt på biblioteket

Biblioteket är en del av Kulturhuset i Hallstahammar. Här pågår föreläsningar, utställningar och barnaktiviteter bland mycket annat. Här hittar du information om vad som är på gång i kommunen och du kan även köpa biljetter till konserter och teaterföreställningar. Och så kan du låna massor med böcker!

Sök i bibliotekets katalog

 
 

Barnbubbel presenterar: Humledans

2014-09-17

Vid tre tillfällen kommer danskonstnären och dansläraren Heidi Mettiäinen bjuda på skapande dans för barn i åldern 2-3 år. Lördagarna 4 oktober, 11 oktober och 18 oktober, klockan 11.00 är det Humledans på Hallstahammars bibliotek.

Läs mer om Humledansen
 

Fira Världstovningsdagen med Hemslöjden

2014-09-29

4 oktober är det Världstovningsdagen. På Hallstahammars bibliotek kan du prova på att tova och göra egna smycken tillsammans med Hemslöjden. För alla åldrar. Tovningen är gratis.

Läs mer om Världstovningsdagen
 
 

Tekniskt drop-in på Hallstahammars bibliotek

2014-09-30

Vill du lära dig mer om Internet? Appar? E-böcker? Surfplattor? Under vecka 41 har vi drop-in på biblioteket. Ta med dig din dator, smartphone eller surfplatta så visar vi hur du gör.

Läs mer om tekniskt drop-in
 

Lena Sundström föreläser om sin bok Spår

2014-10-02

Författaren och journalisten Lena Sundström besöker Hallstahamars bibliotek, 13 oktober, klockan 19.00, för att prata om sin bok Spår som handlar om avslöjandet av den så kallade Egyptenaffären.

Läs mer om föreläsningen
 
 

Bibliotekets katalog på webben

2010-07-22

Du vet väl om att du själv enkelt kan låna om, reservera och söka böcker i bibliotekets katalog hemifrån? Använd bibliotekets tjänster dygnet runt via din dator.

Läs mer om bibliotekets webbtjänster