Kultur & fritid / Bibliotek

Välkommen till Hallstahammars bibliotek

Allt (är) möjligt på biblioteket

Biblioteket är en del av Kulturhuset i Hallstahammar. Här pågår föreläsningar, utställningar och barnaktiviteter bland mycket annat. Här hittar du information om vad som är på gång i kommunen och du kan även köpa biljetter till konserter och teaterföreställningar. Och så kan du låna massor med böcker!

Sök i bibliotekets katalog

Låna e-böcker

Höstens föreläsningar på biblioteket

2015-10-06

Nu finns en folder om höstens föreläsningsserie att hämta på biblioteket. Det bjuds på allt från västmanländsk teaterhistoria till en elithockeyspelares karriär.

Läs mer
 

Biblioteket ordnar bokcirkel på lätt svenska

2015-09-23

Var med i bibliotekets lättlästa bokcirkel. Vi träffas tre gånger under hösten och diskuterar tillsammans böckerna vi läst.

Läs mer om den lättlästa bokcirkeln
 
 

Afternoon tea på Hallstahammars bibliotek

2015-09-30

Kom och drick te, ät kaka och lyssna till högläsning av en novell. Var fjärde torsdag under hösten, alltid klockan 15. Välkomna.

Läs mer om Afternoon tea
 

Benny Stigsson: Konstutställning med vernissage

2015-09-14

Benny Stigsson visar sina akvareller. Vernissage söndag 27 september klockan 15.00-17.00. Konstnären medverkar. Utställningen pågår till fredag 16 oktober.

Läs mer om utställningen
 
 

Ny karta gör det lättare att hitta på biblioteket

2015-08-18

Är du på jakt efter faktaböcker, bilderböcker för barnen eller den senaste deckaren? Ta hjälp av vår nya översiktkarta som gör det lättare att hitta till rätt hylla på biblioteket.

Läs mer om bibliotekskartan
 

Mattehjälp på Hallstahammars bibliotek

2015-06-01

Behöver du hjälp med matematik på gymnasienivå eller på Komvux? Boka tid med Cherry, som håller i mattehjälpen på Hallstahammars bibliotek.

Läs mer om mattehjälpen
 
 
 
2010-07-22

Det digitala biblioteket