Kultur & fritid / Bibliotek

Välkommen till Hallstahammars bibliotek

Allt (är) möjligt på biblioteket

Biblioteket är en del av Kulturhuset i Hallstahammar. Här pågår föreläsningar, utställningar och barnaktiviteter bland mycket annat. Här hittar du information om vad som är på gång i kommunen och du kan även köpa biljetter till konserter och teaterföreställningar. Och så kan du låna massor med böcker!

Sök i bibliotekets katalog

Låna e-böcker

Vårens musik- & sagostunder på Hallstahammars bibliotek

2016-01-20

Under våren fortsätter de uppskattade musikstunderna på Hallstahammars bibliotek. Dessutom utökar vi med sagostunder. Musik- och sångstunderna riktar sig till barn mellan ca 1-5 år och deras anhöriga och börjar alltid klockan 09. Inga förkunskaper behövs, du deltar på dina och barnets villkor.

Läs mer
 

Bibliotekets läseklubb drar igång igen

2016-01-26

Alla mellan 10 och 13 är välkomna till bibliotekets läseklubb, där vi boktipsar, fikar och pysslar en onsdag i månaden. Första träffen är 3 februari.

Läs mer
 
 

Ny karta gör det lättare att hitta på biblioteket

2015-08-18

Är du på jakt efter faktaböcker, bilderböcker för barnen eller den senaste deckaren? Ta hjälp av vår nya översiktkarta som gör det lättare att hitta till rätt hylla på biblioteket.

Läs mer om bibliotekskartan
 

Det digitala biblioteket

2010-07-22

Du vet väl om att du själv enkelt kan låna om, reservera och söka böcker i bibliotekets katalog hemifrån? Använd bibliotekets tjänster dygnet runt via din dator.

Läs mer om bibliotekets webbtjänster