Fler webbplatser

Hallstahammar Pride 2022

  Befattning: Aktivitetssamordnare och kommunikatör
  Telefon: 0220-24716
  Besöksadress: Parkgatan 7 73435 Hallstahammar

  Namn: Under Balkongen
  Befattning: Ung arrangörsgrupp
  Telefon: 073-3983538
  E-post: underbalkongen2.0@gmail.com
  Besöksadress: https://hallstahammar.se/uppleva-och-gora/ungt-arrangorskap-och-engagemang/under-balkongen

  Vecka 30 arrangerar den unga arrangörsgruppen Under Balkongen i samarbete med det lokala närings- och föreningslivet Hallstahammar Pride 2022. Det kommer vara en vecka full av gratis aktiviteter och verksamhet som kommer verka för att belysa HBTQ-personers rätt i samhället. Här hittar du svar på hur du kan engagera dig och information om vad som kommer ske under veckan. Har du frågor – välkommen att kontakta Under Balkongen.

  Två händer med regnbågsfärgade armband formar ett hjärta

  Hur ser veckan ut?

  Det kommer ske gratis aktiviteter varje dag under vecka 30.

  Måndag 25 juli

  Onsdag 27 juli

  Torsdag 28 juli

  Fredag 29 juli

  Håll koll här och på Under Balkongens Facebook och Instagram. Följ även Hallstahammars Pride på Facebook.

  Lördag 30 juli

  Paraden

  Paraden kommer genomföras lördagen den 30 juli och kommer starta kl. 13.00 på Thore Skogman-torget. Planerad avslutning är kl. 15.00-15.30 på Thore Skogman-torget. Vi räknar med att rutten tar ca 2-3 timmar och slutar på torget.

  Festivalen

  När paraden är slut kommer Hallstahammars centrum fyllas med aktiviteter, mat och musik från klockan 15.00 och fortsätta mot kvällen. Klockan 18.00 startar en scen upp vid Eldsboda-huset. Under kvällen kommer unga talangfulla musiker spela och klockan 21.00 intar Oscar Zia scenen.

  Hur kan jag engagera mig?

  Som volontär

  Inför och under veckan kan man vara med och jobba med Hallstahammar Pride. Är du intresserad av att hjälpa till?

  Vi genomför även öppna volontärträffar under juni och juli månad där man kan komma till Kulturhuset och träffa projektledarna och engagera sig.

  Samarbeten

  Hallstahammar Pride 2022 genomförs med stöd från LEADER Mälardalen och Jordbruksverket. Det genomförs även i samarbete med ABF, Svenska Kyrkan samt det lokala närings- och föreningslivet i Hallstahammars kommun.

  Arrangörer

  Hallstahammar Pride 2022 drivs och genomförs av den unga arrangörsgruppen Under Balkongen som är en kommunal verksamhet under Kultur och fritid. Projektledare är Saga Tuuvas och Mikaela Viktorsson tillsammans med aktivitetssamordnare Clara Ivemyr Strömberg. Du når dem enklast genom kontaktkorten överst på sidan.