Fler webbplatser

Bad

Telefon: 0220-24000
E-post: kundcenter@hallstahammar.se
Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

Öppettider i kundcenter
1 sept - 31 maj (vintertid)
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

1 juni - 31 augusti (sommartid)
Måndag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

I Hallstahammars kommun kan du bada året runt. på Vallmobadet badar du under höst, vinter och vår och på sommaren finns Skantzöbadet. Vi erbjuder bad för alla och allas behov. Från plask och lek för de mindre till motionssimning och rehab för äldre och allt du kan tänka dig därimellan.

Skantzö Bad & Camping

Skantzöbadet är ett friluftsbad i Hallstahammar som har tre bassänger, hopptorn och vattenrutchkana. Badet är öppet sommartid och har tillgång till servering. Det ordnas även olika träningsaktiviteter.

Vallmobadet

I Kolbäck finns kommunens badhus Vallmobadet. Här finns en barnbassäng, en simbassäng och en varm rehabbassäng. På Vallmobadet kan du även fika i serveringen. Vallmobadet har även babysim, simskola och vattengymnastik.

Andra badmöjligheter

Sporthallen i Hallstahammar

Anläggningen har både simhall, idrottshall, gym och solarium. Här finns också en relaxavdelning med ångbastu. Simhallen består av en åtta meter bred 25 metersbassäng med fyra banor, hopptorn och bastu. Här finns även en idrottshall som används för bland annat basket, handboll, tennis och volleyboll. Anläggningen ägs och drivs av en ekonomisk förening.

Sotebobadet i Borgåsund

Ett friluftsbad med sandstrand vid Mälaren med bryggor, hopptorn och utsikt över Strömsholms slott. Badet ligger inom Strömsholms naturreservat. Det finns tillgång till omklädningsrum och toalett med kommunalt vatten i handfaten. Värd för badet under sommaren är föreningen KFUM Freden.