Att göra på området

Bild från campingområdet

På Skantzö camping finns det mycket att göra när du bor här. Campingen ligger i direkt anslutning till badet med tre pooler, vattenrutschbana och servering. Här finns också äventyrsgolf och kulturmiljörena kring Skantzen och Strömsholms kanal att upptäcka.

Skantzöbadet

Välkommen till Skantzö Bad & Camping som erbjuder ett friluftsbad med tre pooler (ca 25-26°C), vattenrutschbana, bangolf, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Entré till badet ingår när du bokar boende på campingen.

Äventyrsgolf

I direkt anslutning till campingen finns en äventyrsgolfbana för hela familjen.

Priser för äventyrsgolf:
0 - 4 år: gratis
5 - 14 år: 40 kr
15 år och uppåt: 70 kr

Skantzen

Campingen ligger i direkt ansutning till kulturområdet Skantzen med Strömsholms kanal, slussar och möjlighet till trevliga promenader i naturen.

Paddla kanot

Det finns möjlighet att hyra kanot om man börjar sin färd på Skantzöområdet. att padla kanot på Strömsholms kanal och Kolbäcksån är en fantastisk kultur- och naturupplevelse

Evenemangskalendern

I evenemangskalendern hittar du arrangemang och annat som händer i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Evenemangen i kalendern kan arrangeras av allt från föreningar, organisationer, företag som privatpersoner eller kommunen – gemensamt för alla evenemang är att de är öppna för allmänheten.

Mat och dryck

På området finns Skantzöbaren där du hittar en trevlig resturang för mat och dryck.

Områdeskarta