Stuga 4 + 2 bäddar

Mycket trevliga självhushållsstugor med sex bäddplatser varav fyra platser är två våningssängar i separat sovrum och två bäddplatser i en bäddsoffa.

Standardstugor och delux-stugor
I samtliga stugor finns dusch och toalett (wc), TV, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och köksutrustning för sex personer. Vid varje stuga finns det fasta utemöbler.

Täcke och kudde finns i stugorna, men du tar själv med dig lakan, påslakan och örngott samt handdukar. Sänglinne, handdukar samt spjälsäng finns att hyra för den som önskar.

Det finns även ett antal nyrenoverade stugor med 4+2 bäddar som har det där lilla extra. Dessa stugor kallar vi delux-stugor. (Bilden nedan visar interiören från en delux-stuga)

Bild på inredning i 4+2 stugan


Tillträde till stugorna sker efter klockan 15.00 ankomstdagen och ska lämnas senast klockan 12.00 avresedagen. Stugan ska städas innan den lämnas (instruktioner finns i stugan). Ostädad stuga debiteras i efterskott med 1500 kr.

Dessa stugor är vinterbonade och kan hyras året om.

Alla som bor på campingen har under högsäsong tillgång till ett stort utomhusbad med hopptorn, trampolin och vattenrutschbana. Badentrén ingår i campingavgiften.

Områdeskarta Skantzö bad och camping
$output.output