STANDARD- OCH dELUXE-
STUGA 4+2 bäddar

Standard- och DeLuxe-stugor på Skantzö camping

Mycket trevliga självhushållsstugor, antingen i standardutförande eller som deluxe-variant*, för upp till sex personer. Stugorna har separat sovrum (med våningssängar) och kök integrerat med allrum, där även en bäddsoffa (bredd 140 centimeter) finns. I samtliga stugor finns dusch och toalett (wc), TV, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och köksutrustning för sex personer. Vid varje stuga finns det fasta utemöbler.

Täcke och kudde finns i stugorna, men du tar själv med dig lakan, påslakan och örngott samt handdukar. Sänglinne, handdukar samt spjälsäng finns att hyra för den som önskar.

Dessa självhushållsstugor är vinterbonade och kan hyras året om.

* Deluxe-stugorna är utrustade med större kylskåp och en ordentlig frys, de har även ugn. Deluxe-stugorna har modernare sängar, där våningssängarnas överslaf går att fälla upp när den inte används.

Bilder som visar interiören från en deluxe-stuga:

Köket i Deluxe-stugan
Interiör från en de lux-stuga på Skantzö bad och camping
Bild på inredning i 4+2 stugan
Sovrum Deluxe stuga
Interiör från en de lux-stuga på Skantzö bad och camping
Interiör från en de lux-stuga på Skantzö bad och camping
Allrummet Deluxe-stuga
Allrummet De-luxestuga


Bilder som visar interiören från en standardstuga:

Standardstuga
Standardstuga


Tillträde till stugorna sker efter klockan 15.00 ankomstdagen och ska lämnas senast klockan 11.00 avresedagen. Stugan ska städas innan den lämnas (instruktioner finns i stugan). Ostädad stuga debiteras i efterskott med 1500 kronor.

Alla som bor på campingen har under högsäsong tillgång till närliggande Skantzöbadet med tempererade pooler, hopptorn med trampolin, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Badentrén ingår i campingavgiften.

Karta över Skantzö bad och camping
$output.output