Boende

Här kan du läsa om vilka olika typer av boende som vi erbjuder på Skantzö Bad & Camping. Priser och fler detaljer om de olika boendena hittar du när du gör bokningen.

 

 

Stugor

Bild på stugbyn på Skantzö

Hos oss finns flera olika typer av stugor. Från enklare campingstugor med det mest basala du behöver till mer välutrustade deluxestugor som ger en liten känsla av stuglyx. Det finns mellan 2-6 sovplatser i våra stugor beroende på vilken stugtyp du väljer.

Täcke och kudde finns i stugorna, men du tar själv med dig lakan, påslakan och örngott samt handdukar. Sänglinne, handdukar samt fullt bäddad spjälsäng finns att hyra för den som önskar.

Alla som bor på campingen har under högsäsong tillgång till närliggande Skantzöbadet med tempererade pooler, hopptorn med trampolin, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Badentrén ingår i campingavgiften.

Campingplatser

Bild på stugbyn på Skantzö

På vår camping finns det plats för husvagnar, husbilar och tält.
Skantzö camping är en året runt-öppen camping som tar emot och välkomnar såväl husvagns- som husbilscampare och tältare för kortare eller längre vistelser.

Det finns över 200 el-platser, varav 25 bokningsbara platser och 100 drop-in platser, fördelade på områdena Fårhagen och Ängen. Det är nära till serviceanläggningar med fria duschar och tvättstuga (tvättstugan bokas i receptionen).

Möjlighet till säsongscamping finns också. Alla som bor på campingen har under högsäsong tillgång till närliggande Skantzöbadet med tempererade pooler, hopptorn med trampolin, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Badentrén ingår i campingavgiften.

Norlings slussvaktarstuga

Bild på stugbyn på Skantzö

Norlings hus är en tvåvåningsvilla med vacker egen uppvuxen trädgård med trädgårdsmöbler.

I huset finns tio sängplatser, samt två bäddsoffor med plats för två+två personer. Huset har fyra rum, ett stort komplett kök med kyl och frys och utrustning för fjorton personer, samt dusch och toalett. Strömsholms kanal med sina vackra slussar finns bara några meter från huset.

Täcken och kuddar finns i stugan, men du tar själv med dig lakan, påslakan och örngott samt handdukar. Sänglinne, handdukar samt spjälsäng finns att hyra för den som önskar. Norlings hus är vinterbonat och kan hyras året om.