Boende

På vår camping känner du dig hemma oavsett om du väljer att hyra en av våra stugor eller bo i husbil, husvagn eller tält på campingområdena Ängen eller Fårhagen. Vi har stugtyper för alla smaker och plånböcker, från rustika campingstugor och bekväma standardstugor till våra modernaste comfortstugor.

Priser och fler detaljer om de olika boendena hittar du när du gör bokningen.

Täcke och kudde finns i stugorna, men du tar själv med dig lakan, påslakan och örngott samt handdukar. Sänglinne, handdukar samt fullt bäddad spjälsäng finns att hyra för den som önskar.

Alla som bor på campingen har under högsäsong tillgång till närliggande Skantzöbadet med tempererade pooler, hopptorn med trampolin, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Badentrén ingår i avgiften.

Comfortstuga

Våra comfortstugor är bäst i klassen och är speciellt gjorda för dig som inte vill göra avkall på kvalitet. Smakfullt inredda, modernt kök med spishäll och ugn, dusch, toalett och platt-TV. Stugan har fyra bäddar samt bäddsoffa för två. Våra comfortstugor kan du hyra även under vinterhalvåret.

Comfortstuga
Comfortstuga

Standardstuga

Standardstugorna är renoverade ekonomistugor, med ljus inredning och allt som behövs för en bekväm semester. Här finns fyra sängar och en bäddsoffa med rum för två, platt-TV, dusch och toalett. Köket har kokplattor, kyl/frys och komplett utrustning för sex personer. Våra standardstugor kan du även hyra under vinterhalvåret.

Standardstuga
Standardstuga

Ekonomistuga

Ekonomistugorna är vår enklaste självhushållsstuga men innehåller allt som behövs för en bekväm semester. Här finns fyra sängplatser samt en bäddsoffa med rum för två, platt-TV, dusch och toalett. Köket har kokplattor, kyl, frys och komplett utrustning för sex personer. Våra ekonomistugor kan du även hyra under vinterhalvåret.

Ekonomistuga
Ekonomistuga

Campingstuga

Våra campingstugor passar utmärkt för dig som njuter av det enkla livet. Stugorna har fyra bäddar, ett litet kylskåp, kokplatta och utrustning för fyra personer. Stugan saknar rinnande vatten men dusch och toalett finns i service­byggnaden max 60 meter bort.

Campingstuga
Campingstuga

Norlings hus

Norlings slussvaktarstuga är en tvåvåningsvilla med lummig uppvuxen trädgård och tillhörande träd­gårds­möbler och klotgrill. Strömsholms kanal med sina vackra slussar finns bara några meter från huset. I huset finns tio sängplatser, samt möjlighet till ytter­ligare fyra bäddar i bäddsoffor. Huset har ett stort komplett kök med kyl, frys, spis, ugn, mikrovågsugn och kaffe­bryggare, samt dusch och toalett. Norlings hus är vinterbonat och kan hyras året om.

Norlings hus
Norlings hus

Campingplatser

På den året runt-öppna campingen välkomnar vi såväl husvagns- som husbilscampare och tältare för kortare eller längre vistelser. Det finns över 200 el-platser, varav 25 är bokningsbara platser och 100 drop-in platser, fördelade på områdena Fårhagen och Ängen. Det är nära till service­anläggningar med fria duschar och tvättstuga (tvättstugan bokas i receptionen). Campingen har även hunddusch, samlingslokal och utekök. Möjlighet till säsongscamping finns också.

Campingplatser
Campingplatser