Att göra på området

Bild från campingområdet

På Skantzö camping finns det mycket att göra när du bor här. Campingen ligger i direkt anslutning till badet med tre pooler, vattenrutschbana och servering. Här finns också äventyrsgolf och kulturmiljörena kring Skantzen och Strömsholms kanal att upptäcka.

Skantzöbadet

Välkommen till Skantzö Bad & Camping som erbjuder ett friluftsbad med tre pooler (ca 25-26°C), vattenrutschbana, bangolf, servering, lekplats och gott om utrymme för alla besökare. Entré till badet ingår när du bokar boende på campingen. Du som bor på campingen behöver inte boka plats eller köpa biljett för att utnyttja Skantzöbadet.

Äventyrsgolf

I direkt anslutning till campingen finns en äventyrsgolfbana för hela familjen.

Priser för äventyrsgolf:
0 - 4 år: gratis
5 - 14 år: 40 kr
15 år och uppåt: 70 kr

Skantzen

Campingen ligger i direkt ansutning till kulturområdet Skantzen med Strömsholms kanal, slussar och möjlighet till trevliga promenader i naturen.

Paddla kanot

Det finns möjlighet att hyra kanot om man börjar sin färd på Skantzöområdet. att padla kanot på Strömsholms kanal och Kolbäcksån är en fantastisk kultur- och naturupplevelse

Evenemangskalendern

I evenemangskalendern hittar du arrangemang och annat som händer i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Evenemangen i kalendern kan arrangeras av allt från föreningar, organisationer, företag som privatpersoner eller kommunen – gemensamt för alla evenemang är att de är öppna för allmänheten.

Mat och dryck

På området finns Skantzöbaren där du hittar en trevlig resturang för mat och dryck.

Områdeskarta