ATT GÖRA När du är här

På Skantzö camping finns det mycket att göra när du bor här. Campingen ligger i direkt anslutning till badet med tre pooler och servering. Här finns också äventyrsgolf och kulturmiljörena kring Skantzen och Strömsholms kanal att upptäcka.

Skantzenområdet

Campingen ligger i direkt ansutning till kulturområdet Skantzen med Strömsholms kanal, slussar och möjlighet till trevliga promenader i naturen. Det är också möjligt att påbörja en tur på vandringsleder i området.

Mat och dryck

I Hallstahammar finns flera olika restauranger och caféer, med gång- och cykelavstånd från campingen.
Restaurangen Skantzöbaren som ligger på campingen har öppet från mitten på maj till slutet av augusti.

Äventyrsgolf

I direkt anslutning till campingen hittar du vår äventyrsgolf, banan är öppen att spela på från maj till och med september.

Priser för äventyrsgolf:
0 - 4 år: gratis
5 - 14 år: 40 kr
15 år och uppåt: 80 kr

Paddla eller cykla

Att paddla kanot på Strömsholms kanal och Kolbäcksån är en fantastisk kultur- och naturupplevelse.

Under säsong kan du hyra kajak, canadensare eller Stand Up Paddleboard (SUP) och utgå från Skantzöområdet. Vill du hålla dig på land finns även mountainbikes att hyra.

Skantzöbadet

Skantzöbadet är ett säsongsöppet friluftsbad med tre pooler och gott om utrymme för alla besökare.

Ännu mer att göra

På Visit Hallstahammar hittar du allt du behöver veta för att kunna upptäcka Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Hitta ett nytt favoritställe att äta på, upptäck vandringsleder, lyssna på berättelser från olika platser eller eller boka aktiveteter för hela familjen. Ta den avgiftsfria lokalbussen (Linje 120), cykla eller ta bilen. Allt finns nära och är perfekt för en dagsutflykt.

Länkbanner för att komma till Visit Hallstahammar