ARRANGEMANG

AUKTION PÅ BIO FOTOS UTSTÄLLNING 14 SEPTEMBER

Den 14 september håller Naturfotografiska auktion på samtliga 31 tavlor som ingår i utställningen Spår, och som presenteras på följande sidor. Festkvällens konferencier, tillika auktionsutropare, är en mycket omtyckt och respekterad TV-profil, nämligen Pekka Heino. Då detta i hög grad är ett Nordiskt samarbete, känns det väldigt fint att vi har sverigefinska Heino – med sin gedigna erfarenhet av att leda program och galor – som håller i trådarna. Vi väntar oss stor uppslutning och många budgivare i denna vällovliga auktion, och det går bra att redan nu maila in bud på tavlorna till: info@naturfotografiska.se

TIDIGARE ARRANGEMANG UNDER 2019

BIOLOGISKA MÅNGFALDENS DAG 22 MAJ

Naturfotografiska i samarbete med Hallstahammars Naturskyddsförening bjuder på en guidad exkursion i ett av kommunens naturreservat.

KONST&KULTURRUNDAN I KOLBÄCKSÅDALEN 19-21 APRIL

För andra gången medverkar Naturfotografiska under Konst & Kulturrundan. Vi håller öppet med fri entré klockan 10-16, och uppvisar befintlig utställning.

INFÖR BIOLOGISKA MÅNGFALDENS DAG 2 MARS

Den 22 maj är det FN:s internationella dag för biologisk mångfald; en alltför okänd dag om ett alltför okänt ämne. Arter försvinner från vår planet i en skrämmande takt och allt fler hotas av utrotning. Det är stora frågor som kan kännas abstrakta, men som både är livsviktiga och relaterade till möjliga lösningar för världens stora miljöproblem. Naturfotografiska arrangerar för andra året en temadag med inbjudna experter och naturfotografer som belyser ämnet.

Kostnad: 100 kr eller fritt inträde för dem med årskort på galleriet.

WORKSHOP I LANDSKAPSFOTOGRAFERING MED PATRIK LARSSON
10 FEBRUARI, KL 9.00 -16.00

I samarbete med Naturfoto Västmanland arrangerar Naturfotografiska en heldag med en av Sveriges mest uppskattade kursledare inom naturfoto. Temat är landskapsfotografering, och under dagen kommer du att få lära dig hur du utnyttjar ljuset, kompositionen och kameran för att skapa fantastiska bilder, hur du uppnår dramatik och harmoni, hur du tar spännande bilder vid kusten och hur du skapar ordning i kaoset som ofta finns i skogen. Workshopen, som är teoretisk i Naturfotografiskas lokaler, kommer även att visa på viktiga delar i det digitala mörkrummet, som gör att du kan få ut det mesta av dina bilder.

Kursavgift: 400 kr.
Bindande anmälan till: info@naturfotovastmanland.se, senast 18 januari.
Fika ingår. Avbrott för lunch (lunchrestauranger i närområdet, ingår ej i priset).
Begränsat antal platser.