Lediga tjänster

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  man jumping on the rocks against blue skymountain

  På den här sidan hittar du alla våra lediga tjänster.Du hittar också information om vikariat, ferie- och sommarjobb.

  Våra lediga jobb

  Läs mer om våra lediga tjänster genom att klicka ipå den tjänst du är intresserad av. Du gör sedan enkelt din ansökan direkt via webben.

  Vi söker nu en lokalstrateg. Som lokalstrateg leder du utvecklingsarbetet för en effektiv lokalförsörjning! Du arbetar för ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler för kommunens verksamheter. Hallstahammars kommun äger merparten av sina lokaler. Det gör att du kommer arbeta nära verksamheterna för att förstå deras behov. Du samverkar även med kommunens strategigrupp. Låter det intressant?

  Uppskattar du kombinationen av ekonomi och fastighet? Som investeringscontroller blir du en nyckelspelare i kommunen och får möjlighet att påverka hur Hallstahammars kommun kommer att se ut på sikt. Du arbetar självständigt utifrån ditt uppdrag, i en kontext av positiva och trygga kollegor som månar om varandra.

  Ditt huvudsakliga ansvar innebär att agera stöd mot chefer och projektledare inom den tekniska förvaltningen i arbetet med budget, prognoser och uppföljning av investeringar. Du arbetar med projektkalkyler och planerar för både innevarande år och på längre sikt.

  Låter det intressant?

  Varje sommar erbjuder kommunen ungdomar sommarjobb, så kallade feriearbeten, i olika former. Jobben riktar sig till de ungdomar som är folkbokförda i Hallstahammars kommun. Ansökningstiden för dessa är normalt under senvintern och annonseras ut via kommunens vanliga platsannonser.

  En del tjänster hos oss kräver ett utdrag ur belastingsregistret.