Fler webbplatser

Tips hur du hittar på vår webb

  Vi hoppas att du hittar det du söker på kommunens webbplats. Skulle du sakna något vill vi gärna veta det - allt för att utveckla webben och göra den bättre.

  Använd sökfunktionen

  Ett effektivt sätt att hitta den information du letar efter, är att använda sökfältet. Du hittar det längst upp på varje sida. Om du surfar via en mobil fäller du ut sökfältet genom att klicka på knappen "Sök" i sidhuvudet.

  När du börjar skriva i sökfältet kommer sökverktyget att ge dig förslag på sidor och dokument som matchar det du skriver.

  Utöka sökträffarna med stjärna (*)

  Du kan också utöka sökträffarna genom att börja och sluta ordet du skriver med stjärna (*). Exempel:

  • Om du söker på ordet "till" får du enbart träffar där den exakta skrivningen ingår på en webbsida eller i ett dokument.
  • Om du lägger till en stjärna direkt efter ordet (till*) får du även träffar där ord som "tillstånd", "tills", "tillfälligt" och "tillgång" ingår.
  • Om du lägger till en stjärna direkt före ordet (*till) får du även täffar där ord som "still", "intill" och "därtill" ingår.

  Navigera dig fram i strukturen

  Du kan navigera med hjälp av de ämnesingångar som du hittar på startsida, områdessidor och samlingssidor. Klicka dig fram till rätt information genom att välja den ämnesingång som det du letar efter tillhör.

  I mobilläget visas ämnesingångarna i en utfällbar meny som finns i sidhuvudet.

  Du kan alltid ta dig tillbaka till startsidan genom att klicka på Hallstahammars kommuns logotyp, uppe till vänster i sidhuvudet.

  Brödsmulor eller länkstigar visar var du befinner dig

  Med så kallade brödsmulor eller länkstigar ser du var i strukturen du befinner dig. Du kan via brödsmulorna klicka dig tillbaka i hierarkin.