Fler webbplatser
Organisation och politik

Hallstahammars kommun visar uppskattning för sina 1 600 medarbetare med en sommargåva

Hallstahammars kommun kommer i samverkan med den lokala företagarförening Vi i Hallsta att erbjuda alla sina medarbetare en sommargåva i form av ett presentkort som man kan handla lokalt med.

Presentkortet, med ett värde av 450 kronor, är en uppmuntran till medarbetarna i kommunens verksamheter som fått arbeta hårt den senaste tiden på grund av coronaviruset. Beslutet togs vid kommunstyrelsens möte måndagen den 11 maj och delas ut till medarbetarna med början under vecka 20.

- Det är viktigt att kommunen som arbetsgivare visar uppskattning till sina medarbetare som på kort tid har fått göra stora omställningar i sitt arbete på grund av pandemin. Det är också viktigt att visa att kommunen värnar sitt lokala näringsliv när tiderna är svåra för många av våra lokala företag. För det är vi tillsammans som kan se till att kommunen fortsätter att leverera service och trygghet till alla invånare, säger kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson (S).

- Personalen gör ett fantastiskt arbete i ett mycket ansträngt läge. Det är tack vare personalens insatser och samarbete som bidragit till att vi hittills har varit relativt förskonade i våra verksamheter. Det är viktigt att Hallstahammars kommun som arbetsgivare visar uppskattning till medarbetare och chefer för det fantastiska arbete som nu utförs, säger kommunchef Carin Becker-Åström.