Fler webbplatser
Företagare

Guldregn på Strömsholms slott

Hallstahammar Promotion bjöd in kommunens företagare till årets företagarfest, Guldyra 2018. Kvällen inleddes med att premiera våra duktiga företagare i kommunen och fina utmärkelser delades ut på Strömsholms slott av Hallstahammar Promotion. Kvällen fortsatte med middag och underhållning på Westerqwarn.     

Nominerade och vinnare i Guldyra 2018

Årets vinnare i de olika kategorierna är följande:

Årets tillväxtföretag är Mellansvensk Industrisanering AB

Årets Tillväxtföretag har funnits på marknaden i 26 år. Under de senaste åren har de utvecklats genom att skapa nya produktområden och är i dag en koncern med stark tillväxt. De har även tagit en stor marknadsandel i Mälardalsområdet.

Årets medarbetare är Erica Ottosson på Pro Vet AB

Årets medarbetare har visat att hon är någon att lita på i vått och i torrt. Hon började som vikarie för 4 år sedan och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. I dag är hon en mycket viktig kugge som alltid finns där när någon behöver henne. Hon har blivit en klippa för hela verksamheten.

Årets hållbarhetspris gick till Kantahl AB

Årets Hållbarhetspris går till ett företag som det senaste året arbetat både internt och externt med att bli en förebild som en hållbar arbetsgivare. De har arbetat aktivt och systematiskt med att sänka sjuktalen och stärka friskfaktorerna. De har också samverkat med skolan för att få bort stämpeln som ett verkstadsföretag med tung arbetsmiljö till att bli en spännande arbetsplats för unga och nyfikna studenter.

Årets nystartare är Westbergs Hovsjukvård & Smedja AB

Årets nystartare är ett företag som har vågat ta klivet ut och startat ett företag inom en bransch som stadigt ökar. Man har vågat vidareutveckla en tjänst att omfatta även försäljning av produkter inom branschen.

Årets grundbult är A G Johansson Metallfabrik AB

Årets Grundbult har verkat i det tysta och funnits i kommunen i mer än 130 år. Företaget arbetar med kundanpassade lösningar, både raka och krökta. Man har lång erfarenhet av hygieniska processer, från ritning till färdiga produkter och system. Kvalitetskontroll är ett ledord.

Årets butik är Shop Esmeralda

Vinnande företag utmärker sig för sitt härliga kundbemötande och viljan att alltid göra det bästa för kunden. Över 20 års erfarenhet har fått en ny inramning och butiken är både modern och hemtrevlig. Sortimentet fylls på med en rasande fart och modet att testa nytt gör att butiken känns levande. Hallstahammar Först är en självklar tanke med stort engagemang för samverkan och gemenskap. Som Hallstahammars egen fågel Fenix steg hon upp ur askan och blåste nytt liv i den populära butiken.

Bilden från Guldyra är tagen av Mikael Larsson