Fler webbplatser

Yrkeshögskolor

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  En yrkeshögskoleutbildning ger dig yrkeskunskaper för ditt framtida yrke. Utbildningarna varvar teori med praktik och har utvecklats i nära samarbete med det regionala näringslivet i branscher där det finns ett behov av arbetskraft.

  Yrkeshögskolor söker du direkt hos respektive utbildare eller skola och inte via vuxenutbildningen i Hallstahammar. Vår studie- och yrkesvägledare hjälper dig med ansökan om du vill det.

  Utbildningarna följer arbetsmarknadens behov

  Att yrkeshögskoleutbildningarna matchas mot näringslivets behov innebär att en utbildnings innehåll och inriktning kan förändras. Nya utbildningar kan starta och andra försvinna allt eftersom kompetensbehovet förändras. För dig som student innebär det att din yrkeskunskap är aktuell och efterfrågad när du är klar med din utbildning.

  Du kan få studiemedel när du läser på yrkeshögskola. Utbildningarna är avgiftsfria förutom ett fåtal yrkeshögskoleutbildningar. Du betalar själv för kurslitteratur och annat studiematerial.

  Studie- och yrkesvägledaren kan ge mer information

  Det är alltid en god idé att besöka eller boka en tid med vår studie- och yrkesvägledare för att få mer information om olika utbildningsalternativ.