Fler webbplatser

Ansöka om plats på fritidshem

E-post: kundcenter@hallstahammar.se
Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

Öppettider i kundcenter
1 sept - 31 maj (vintertid)
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-16.00

1 juni - 31 augusti (sommartid)
Måndag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

För att få plats i fritidshemmet behöver du lämna in en ansökan. Lämna in din ansökan i så god tid som möjligt, dock minst två veckor före önskat startdatum.

Använd i första hand e-tjänsterna när du ansöker

Enklast när du vill ansöka om fritidshemsplats är att använda våra e-tjänster. Du behöver ha ett bank-id och logga in i varje e-tjänst med e-legitimation.

Blanketter använder du som inte har bank-id

Du som av någon anledning inte har möjlighet att använda e-tjänsterna kan använda blanketterna i stället. Blanketterna fyller du i, skriver ut, undertecknar och skickar in.

Mer information

Har du frågor är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter. Kommunvägledarna hjälper dig eller lotsar dig vidare till rätt person.