Fler webbplatser

Jullovet i Hallstahammars kommun

  Befattning: Aktivitetssamordnare och kommunikatör
  Telefon: 0220-24716
  Besöksadress: Parkgatan 7 73435 Hallstahammar

  20 december till 9 januari är det jullov i Hallstahammars kommun. Passa på att njuta av snön i backar, skidspår och på skridskor eller besök Kulturhuset för att pyssla eller testa något nytt på Fritidsgården. Och du, om du saknar skidor, skridskor eller liknande - besök Aktivitetsbanken för att låna grejer helt gratis!

  Passa på att njuta av Hallstahammars friluftsliv. Det finns många fina naturreservat, grillplatser och vandringsstråk runt om i kommunen. Om vädret tillåter tipsar vi även om Motionscentrum vid Teknikbacken där det - vid snö och minusgrader - finns spolad isbana, längdskidspår och stor pulkabacke samt Teknikbacken.

  Tyvärr håller Vallmobadet fortsatt stängt på grund av renoveringen som pågår men Sporthallen håller öppet. Dessutom kan du besöka Swetex Arena för skridskoåkning. Kontakta verksamheter och föreningar för mer information. 

  Kulturhuset kommer vara öppet som vanligt och även dess verksamheter. Biblioteket kommer erbjuda julpyssel på barnavdelningen i Hallsta den 22 december kl. 14-16 samt en jul- och tomtejakt som kommer sträcka sig över hela lovet. Det kommer dessutom finnas lite inslagna böcker gömda bland hyllorna i Kolbäck som barnen gärna får ta med sig hem.

  Fritidsgården kommer hålla ordinarie verksamhet öppen. 3-5 januari kommer det ske en del samarbeten med Kulturskolan och Under Balkongen under gårderns öppettider.

  I Hallstahammar finns det många fina föreningar som bedriver verksamhet under skolloven. Om du är nyfiken på hur en specifik förening tänker och vad de arrangerar, tveka inte att kontakta dem och fråga. Du når dem enklast genom föreningsregistret länkat nedan.


  Om du eller din förening, verksamhet eller organisation vill - i framtiden - marknadsföra aktiviteter eller evenemang här på hemsidan eller i evenemangskalendern, kontakta kultur och fritids aktivitetssamordnare för barn och unga via kontaktblocket högst upp på sidan.

  • Föreningsregistret
   Här kan du hitta kontaktuppgifter till alla kommunens föreningar om du undrar vad en specifik förening har för lovverksamhet