Fler webbplatser

Bo naturskönt med närhet till alla bekvämligheter i Kolbäck

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  Njut av närheten till naturen och det goda livet i storstadens närhet. Kolbäck är ett ställe att längta hem till. Nu har du chansen att bo ett stenkast från historiska Strömsholms kanal.

  Fredag

  Du är på väg hem från jobbet med tåg. 10 minuter från Västerås centralstation och bara 25 minuter från Eskilstuna för den andra i familjen som valt att arbeta på andra sidan Mälaren.

  En kort promenad, du är hemma före kollegan som bor i Västerås. Ovärderliga minuter som du kan göra annat med. Stationens placering och alla resmöjligheter. Gratisbussar till platser runt om i Hallstahammars kommun.

  Det har blivit så smidigt sedan ni valde att bygga hus i Kolbäck! Och det är ju så nära till allt – här finns livsmedelsbutik, snabbmat och givetvis tillgång till utlämning av paket.

  Behövs något mer är det bara 13 minuters bilfärd på E18 till Erikslund. Storköp, nya kläder och en titt på nya möbler? Ja, varför inte en tur dit till helgen, det är ju ändå så nära!

  Lördag morgon.

  Det doftar nybryggt kaffe och nybakade frallor från köket. Du tittar ut genom fönstret, solen skiner och det är upplagt för aktiviteter. Det får bli motionssimning i närbelägna Vallmobadet efter att barnen lämnats på träning i idrottshallen bredvid. Senare kanske det blir lite frisbeegolf med grannen eller varför inte boule med farmor?

  Vad blir det för middag? Kanske något närproducerat från Åsby i Hallstahammar eller utforska restaurangerna i Västerås? Det är ju ingen fara om det blir sent, det går ju faktiskt nattbussar hem till Kolbäck på helgerna.

  Söndag.

  Dag för rekreation och vila. De sa att Kolbäck är naturnära - men så här nära! Ni tar en promenad genom Kyrkbyåsens naturreservat, går vidare söderut och hamnar i Mölntorp och Westerqwarn. Ni njuter av att ha kulturarvet Strömsholms kanal precis utanför hemmets port. Kanalen som förbinder Bergslagen med Mälaren via Strömsholms slott. Här kan du förutom att fiska, även njuta av en skön kanottur. Historiska miljöer och ett svenskt centrum för ridsport.

  På måndag är det vardag igen.

  Barnens skola ligger precis i närheten. De behöver inte ens cykel för att ta sig till och från skolan. Förskolan ligger också helt perfekt intill ditt nya boende. En ny vecka med arbete, skola och att längta hem till naturnära Kolbäck.

  Vill du veta mer om hur du också kan få uppleva detta? Vi har just nu byggklara tomter i Kolbäck med närhet till allt det du just har läst om.

  Du är naturligvis välkommen att ringa 0220-240 00 så berättar vi mer.