Fler webbplatser

Sökes: Företag som vill vara med i gåvokatalogen för kommunmedarbetare

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  Hallstahammars kommun söker nu företagare som är intresserade av att lämna ett erbjudande om gåva till de anställda i Hallstahammars kommun. Vi behöver din intresseanmälan senast den 14 oktober 2021. Ditt erbjudande kommer finnas med i den gåvokatalog som kommunens medarbetare kommer få ta del av i december.

  Hallstahammars kommun visar de anställda sin uppskattning genom att medarbetaren får ett gåvo­bevis som kan lösas in hos ett lokalt företag under perioden 1 december 2021 till och med 28 februari 2022. Med denna intresseanmälan kan du som företagare bli ett av företagen som representeras i gåvo­katalogen med en vara eller tjänst från ditt företag.

  Detta är ett sätt för Hallstahammars kommun att stötta och gynna våra lokala företag. Kommunen delar ut cirka 1 600 gåvobevis till medarbetarna. Ju intressantare vara eller tjänst du erbjuder, desto större chans att många medarbetare väljer att lösa in sitt gåvobevis hos just dig och ditt företag.

   

  Du får genom att vara med i gåvokatalogen möjlighet att marknadsföra ditt företag, dels genom att presentera ditt gåvoerbjudande och dels genom en kort beskrivning av din verksamhet.

  När ett gåvobevis löses in betalar Hallstahammars kommun 450 kronor exklusive moms, för varan och tjänsten som erbjudits i gåvokatalogen. Värdet på den vara eller tjänst du erbjuder måste därför uppgå till minst 450 kr, men kan dock vara högre.


  Förutom specifik vara eller tjänst är det också möjligt att erbjuda presentkort på en vara eller tjänst.

  För att få representeras i kommunens gåvokatalog behöver vissa villkor vara uppfyllda. De villkoren finns att läsa i anslutning till den intresseanmälan du fyller i här på webben.

  Observera att medarbetarna väljer fritt ut gåvokatalogen och att Hallstahammar kommun därför inte kan styra över, eller garantera att visst antal gåvobevis kommer lösas in.

  Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  Ett par händer som håller ett ljusbrunt paket med turkost band och stor rosett