Fler webbplatser

Nominera till Guldyran 15 april 2021

  Befattning: Näringslivsutvecklare
  Telefon: 0220-24669
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Namn: Madeleine Ahlqvist
  Befattning: Chef för näringslivsenheten
  Telefon: 0220-24660
  E-post: madeleine.ahlqvist@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Hallstahammar Promotion, Företagarna och Vi i Hallsta vill tillsammans lyfta fram lokala och framgångsrika företagare även i tuffare tider, så vi ställer inte in - utan vi ställer om och sänder prisutdelningen live i Västmanlands TV. Vi behöver nu din hjälp! Vilka företag och medarbetare tycker du ska bli nominerade till Årets GULDYRA 2021? 

  Guldyralogotype

  Livesänd Guldyra i Västmanlands TV

  Med anledning av Corona kommer vi detta år inte att samlas under festliga förhållanden som tidigare, utan prisutdelningen kommer sändas LIVE med ett begränsat antal personer
  - digitalt genom Västmanlands Television. Genom den digitala sändningen i TV ger vi möjlighet för mer än 85 000 tittare att följa vår Guldyra!

  Nominera företag och medarbetare

  Vi behöver nu din hjälp! Vilka tycker du ska bli nominerade till Årets GULDYRA 2021? Vilka tycker du ska bli Årets nystartare, Årets grundbult och Årets Hallstahammar Först-företag? Vilka ska få priset Årets tillväxtföretag och Årets hållbarhetspris? Vem är den bästa medarbetaren?

  Årets Företagare utses av Företagarna Hallstahammar-Surahammar och kommer också att hyllas på Guldyra.
  > Här kan du nominera årets Företagare.

  I Här & Nu kan du läsa mer om förra årets vinnare i Guldyra och om de olika kategorierna du kan föreslå nomineringar till.
  > Läs mer om de olika kategorierna här i "Här & Nu"

  Missa inte chansen att påverka och skicka in din nominering till info@hallstapromo.se senast den 22 januari. Så väl företag som privatpersoner är välkomna med sin nominering. Det enda kravet vi har är att företaget eller medarbetaren ska vara verksam i Hallstahammars kommun, dvs hela vägen från Strömsholm till Kolbäck och Hallstahammar.