Fler webbplatser

Störningsinformation

  Telefon: 0220-24000
  E-post: kundcenter@hallstahammar.se
  Besöksadress: Norra Prästgårdsgatan 1, Hallstahammar

  Postadress: Hallstahammars kommun, 734 80 Hallstahammar

  Öppettider i kundcenter
  1 sept - 31 maj (vintertid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.30
  Fredag 08.00-16.00

  1 juni - 31 augusti (sommartid)
  Måndag-torsdag 08.00-16.00
  Fredag 08.00-15.00

  Kundcenter har kvällsöppet för besök till klockan 20.00 vid kommunfullmäktiges sammanträden.

  Observera att i anslutning till vissa helgdagar kan kundcenter stänga tidigare.

  Vattenavstängning på Bryggargatan och Handbacksgränd. Nu pågår sandupptagningen. Bryggargatan avstängd för genomfart. Hundägare varnas för glaskross i Kolbäck. Belysning ur funktion vid Skolgatan/Norra Hantverkaregatan och arbete med vattenledningsnätet på Svedvivägen/Bagarevägen.

  Utropstecken i röd pratbubbla - indikerar varning och uppmärksamhet!

  Vattenavstängning

  Torsdagen den 8 april stängs vattnet av för boende på Bryggargatan mellan Dalbyvägen och Bagarevägen samt boende på Handbacksgränd mellan klockan 7.30 och 16.00. Orsaken är att vi arbetar med vattenledningsnätet.

  Nu pågår sandupptagningen

  Den här veckan är det påsklov och vi passar då på att sopa runt skolorna. Nästa vecka kommer vi till Borgåsund. Fastighetsägare kan sopa ut grus en bit i gatan så tar maskinen med sig det. Uppdateringar kommer både här och på facebook med information om hur upptagningen går och hur vi rör oss.

  Bryggargatan avstängd för genomfart

  Bryggargatan är tillsvidare avstängd mellan Bagarevägen och Dalbyvägen på grund av arbete med vattenledningsnätet.

  Glaskross i Kolbäck

  Hundägare ombeds vara försiktiga i gång- och cykeltunneln under järnvägen i Kolbäck. Det har krossats glas där och vår personal har tagit bort så mycket glas som det går. Det glittrar dock fortfarande i backen av finmalet glas som inte går att få upp utan att ta det i samband med sandupptagningen.

  Belysning ur funktion

  Belysningen vid Skolgatan/Norra Hantverkaregatan är ur funktion. Det är ett kabelfel som behöver åtgärdas med grävning.

  Arbete med vattenledningsnätet på Svedvivägen/Bagarevägen

  I slutet av vecka 42 eller början av vecka 43 startar arbetet med att förnya dricksvatten-, spillvatten- och del av dagvattenledningarna på Svedvivägen/Bagarevägen. Där vi arbetar kommer vägen till största delen vara avstängd . Kör sakta och var uppmärksam på tillfälliga trafikhänvisningar. Vattnet kan komma att stängas av tillfälligt under dagtid men du som blir berörd kommer att informeras i förväg. Grumligt vatten kan förekomma efter en avstängning vilket är helt ofarligt. Undvik att tvätta vittvätt och spola i första tappstället efter vattenmätaren tills vattnet är klart igen. Du kan behöva parkera din bil utanför tomten om vårt arbete blockerar din infart. För din och vår säkerhet ber vi dig att inte vistas innanför avspärrat område. Föräldrar håll gärna ett extra vakande öga på barnen.

  Några allmänna "kom ihåg-tips" vid vägarbeten

  • Visa alltid hänsyn. Kör sakta och uppmärksamma tillfälliga trafikhänvisningar. Tänk på säkerheten både för de som arbetar vid vägarbetet men också för dina medtrafikanter. Om du har möjlighet, välj en annan väg.
  • Framkomligheten begränsas. Du kan behöva parkera din bil utanför tomten om vårt arbete blockerar din infart.
  • Säkerhet vid avspärrat område. För din och vår säkerhet ber vi dig att inte vistas innanför avspärrat arbetsområde. Föräldrar, håll gärna ett extra vakande öga på barnen.

  Mer information

  Om du har frågor, synpunkter eller vill veta mer om arbetet är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter som lotsar dig vidare till rätt person.

  Övrig störningsinformation