Näringslivspodden #1 ute nu - Hallstahammars kommun

Språk

Näringslivspodden #1 ute nu

2016-06-02 15:09

Landshövding Minoo Akhtarzand, Miss World Sweden Emma Strandberg och kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson på plats på företagarfrukost i Strömsholm
Landshövding Minoo Akhtarzand, nyblivna Miss World Sweden Emma Strandberg och kommunstyrelsens ordförande Catarina Pettersson (s) på plats på företagarfrukost i Strömsholm

I den här den första delen av Näringslivspodden får du följa med på Frukost i Hallsta som är ett samarbete mellan Hallstahammars kommun och nätverket Hallstahammar Promotion. Den här gången serverades faktiskt frukosten i Strömsholm mitt på tävlingsområdet för Nationaldagstävlingarna den 2 juni 2016.

Där träffades företagare, representanter från kommunen och förtroendevalda kommunpolitiker för att lyssna på presentationer och intervjuer från scenen. Leder samtalet gör kommunens näringslivschef Madeleine Ahlqvist. Och eftersom vi befinner oss mitt i händelsernas centrum med pågående tävlingar, folk och hästar i rörelse och en del varutransporter så kommer ni att märka att ljudförhållandena inte var helt optimala vilket vi ber om överseende med.

Du kan lyssna direkt på sidan i spelaren nedan, via appen Soundcloud (där du även kan prenumerera på fler poddar från Hallstahammars kommun) eller ladda ner podden som mp3.