Språk
Startsida / Näringsliv

Näringsliv

Till oss kan du vända dig om du har frågor som handlar om företag eller företagande.

Vi hjälper exempelvis till med om du har tankar kring att starta eget företag, om du vill veta vilka tillstånd du behöver eller om letar efter en ny lokal eller mark. Vi har även ett stort kontaktnät med andra näringslivsorganisationer, du hittar dem under fliken Företagssupport i menyn på vänster sida.

Näringslivsenheten hittar du på kommunhuset på Prästgårdsgatan 1, i Hallstahammar. Vi samarbetar mycket med de företagsnätverk som finns i kommunen och samarbetsorganisationen över dessa, Hallstahammar Promotion. 

UF Västmanland är BÄST I SVERIGE!

2017-08-21

Västmanland har historiskt sett haft en mycket låg andel intygsberättigade elever men under läsåret 16/17 har Västmanland gjort en rekordresa. Från det absoluta bottenskiktet till BÄST I SVERIGE!

Läs mer här.
 

Frukost i Hallsta 7 september

2017-08-09

Det är dags för höstens första Frukost i Hallsta den 7 september. Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på  gång. Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Som vanligt håller vi till i Hallstaparken.

Läs mer här.
 
 

Ny företagare och osäker på skattereglerna?

2017-05-09

Är du ny företagare och osäker på skattereglerna? Ta då chansen och möt Skatteverket online.

Läs mer här
 

Almis affärsrådgivning på olika språk

2016-09-14

Behovet av rådgivning på olika språk är stort och det behovet har Almi tillgodosett med telefonrådgivning.

Läs mer här
 
 

Näringslivskalender

2016-03-10

Näringslivsenheten arrangerar olika aktiviteter för och med näringslivet. Det kan bland annat vara näringslivsfrukostar och informationsträffar för dig som vill starta eget. Även flertalet aktörer i länet arrangerar kurser och seminarier för företagare. Välkommen med din anmälan! 

Läs mer här