Språk

Extra lopp på Österängarna

2016-09-20 08:46

Två steeplechaselöpningar kommer att ridas på en extrainsatt tävlingsdag på Strömsholm, Österängarna den 24 september. 

Det som står på programmet är Gyllene Hästen över 4 200 m och Sorrento Novis-Steeplechase över 3 500 m. Båda loppen rids på den bansträckning där Novissteeplechase loppet på Grand National dagen rids, alltså exklusive hinder 10, 11, 12 och 13. Det blir heller inget tribunhinder, det mobila hinder som hoppas framför publiken på upploppet och sedan flyttas för fri passage över mållinjen.

Alla hälsas varmt välkomna till en härlig septemberdag på vackra Österängen! Samla ihop familj och vänner, packa picknick korgen och ta plats i gröngräset under de majestätiska ekarna och upplev galoppen på riktigt nära håll. Första start är kl 14.00 och ATG erbjuder som vanligt spel, även på plats. Fri entré.

Senare på lördagskvällen bjuder Strömsholms Galoppsällskap in till höstfest i Knytpunktens Aula. Helstekt lamm med tillbehör samt kaffe & dessert står på menyn. Alla hästsport och galoppintresserade, familj och vänner, funktionärer och grannar är välkomna! Festligheterna startar kl 19.00 till det subventionerade priset av 100 kr per person. Betalas kontant på plats eller via swish.

Obligatorisk anmälan till höstfesten senast måndag 19/9 via e-post till medlem@stromsholmsgaloppsallskap.se

Hjärtligt välkomna till Strömsholm lördagen den 24 september.

 

Foto Kim Lill