Språk
Kultur / Gammaldags jul på...

Gammaldags jul 3-4 december 2016

Gammaldags jul interiörbild från sädesmagasinet

Andra advent, den 3-4 december är den populära Västmanländska marknaden Gammaldags jul tillbaka på Skantzen i Hallstahammar. Två myllrande dagar av aktiviteter, eld, mat, skådespel och gammalt och nytt hantverk.

Skantzen i Hallstahammar, där Strömsholms kanalbolag en gång hade sitt högkvarter, är med sina rustika byggnader och natursköna läge en perfekt plats för en julmarknad. En marknad där den där magiska julkänslan från barndomen där gränserna mellan saga och verklighet suddas ut

För den senaste informationen följ gärna vårt Facebook-evenemang.

Marknadens öppettider

Lördag: 11-18
Söndag: 11-17

Det är kostnadsfritt att besöka marknaden, men för er som kommer med bil och vill stå på Skantzöbadets parkering har vi en avgift på 20 kr som dels investeras i evenemanget samt dels kommer det lokala föreningslivet till del. Dena avgift kan betalas vid ankomst, eller förköpas via vår e-tjänst (se länkar nedan).

Hitta till oss


Till fots

Marknaden äger rum på Skantzen i Hallstahammar, som är inom gångavstånd från centrala Hallstahammar samt buss -och tågstationen.

Länk till karta.

Med bil
Kommer du med bil så finns parkering i första hand vid Skantzöbadet, Skantzen Norra, eller vid Kanalhuset. Parkeringen på Skantzö är avgiftsbelagd. 20 kr, betalas kontant vid parkering, eller förköp via vår e-tjänst:

Förköp parkering lördag 3 dec.
Förköp parkering söndag 4 dec.

Med Buss

Med Brukslinjen kan du åka både till och från marknaden. Av- /påstigning vid Kanalhuset.
Ordinarie tidtabell

På lördagen kan du även, inom Hallstahammars tätort, beställa flexlinjen mellan 10:30-13:00 via telefon 0220-230 70.