Språk
Startsida / Uppleva och göra

Uppleva och göra

Kulturhuset

Välkommen till Kulturhuset i Hallstahammar. Här hittar du bibliotek, kulturskola, Naturfotografiska, ungdomsgården i Kulturhuset och nyheter om vad som händer i huset.

Länk till Kulturhuset
 
 
 

Evenemang

2017-03-08

Här hittar du tips om vad som händer i kommunen.

Länk till evenemangskalendern
 

Workshops i slöjd återkommer på kulturhuset

2018-01-26

För dig som är ung återkommer nu möjligheten att prova på olika slöjdtekniker gratis i kulturhuset. Alla kan vara med och ingen föranmälan krävs.

Läs mer
 
 

Nu drar läseklubben igång igen

2018-01-29

I läseklubben för barn som är 9-13 år pratar vi om allt som har med böcker att göra! Ibland gör vi även annat än att prata, till exempel ser på film. Vi träffas på torsdagar.

Läs mer
 

Var med på bibliotekets bokträffar

2017-03-06

På bibliotekets bokträffar för vuxna väljer du själv om du vill delta ett eller flera av tillfällena. Varje tillfälle har ett individuellt tema som vi pratar fritt om. Du får alltså läsa och prata om vilken bok du vill! Ingen föranmälan. Vi bjuder på fika.

Läs mer
 
 

Turistinformation

2016-03-09

Vill du uppleva Strömsholms kanal, få guidade turer på Skantzen, bo på Skantzö Bad & Camping, upptäcka Sörkvarnsforsens naturreservat, lära dig mer om slaget vid Herrevad eller bara ta en fika bland hästar och slott? 

Här berättar vi var du ska åka
 

Kurser och workshops med stöd från Kulturrådet

2017-01-25

Tack vare att kulturskolan beviljats utvecklingsbidrag från Kulturrådet kan vi sedan 2017 presentera kurser och workshops i foto, kör, teckenkör, slöjd och skrivande.

Läs mer om de nya kurserna här
 
 
 
2017-11-22

Pråmen Albert