Succé direkt för planavdelningens nya e-tjänst - Hallstahammars kommun

Succé direkt för planavdelningens nya e-tjänst

2017-05-03 08:42

Peter Nielsen, Peter Lindberg och Jonas Lundgren firar den nya e-tjänsten med en blomma

På morgonen den 25 april lanserades e-tjänsten för beställning av kart- och mättjänster.

Tidigare har planavdelningen använt sig av pappersblanketter för beställningar av den här typen men nu har man gått över till att använda sig av en e-tjänst för att kunna erbjuda ett enklare och mer effektivt sätt att beställa kart- och mättjänster.

Redan kl 14 samma dag som e-tjänsten lanserades kom den första beställningen in. Detta ville mätningstekniker Peter Nielsen och mätingenjör Jonas Lundgren uppmärksamma och åkte därför ut till Peter Lindberg som gjorde den första beställningen och överlämnade en blomma som tack.

Här hittar du kommunens alla e-tjänster