Språk

Snart återinvigs cafébyggnaden i Kolbäcks Folkets Park

2017-05-12 13:00

Sedan i höstas pågår ett arbete med att ersätta cafébyggnaden som rivits i Kolbäcks Folkets Park. Snart är byggnationen slutförd och caféet redo att börja användas igen.

Kolbäcks Folkets Park står redo för sommarfester

Kolbäcks Folkets Park har varit stängd för allmänheten under byggperioden och anläggningen har heller inte gått att hyra. Nu när cafébyggnaden snart är klar går det att börja boka parken igen. Kanske dags för en sommarfest?

Folkparken ägs av Hallstahammars kommun och det är kultur- och fritidsförvaltningen som har hand om uthyrningen av parken. Området är väl lämpat för privata fester då det finns en dansbana under tak, och nu också en fräsch cafébyggnad där man kan värma eller laga enklare mat och sitta inomhus vid dåligt väder. I byggnaden finns även toaletter.

Att hyra parken kostar 3000 kronor per dag. För arrangemang på maximalt tre timmar är priset 1500 kronor. Vid bokning har du tillgång till hela området.

Välkommen att kontakta Kent Friman på kultur- och fritidsförvaltningen, telefon 0220-241 20 eller e-post kent.friman@hallstahammar.se om du vill hyra Kolbäcks Folkets Park.

PRO:s populära onsdagsdanser drar snart igång

Ett stående inslag under den varmare årstiden är de danser som Pensionärernas Riksorganisation (PRO) ordnar på onsdagseftermiddagar i Kolbäcks Folkets Park. Även de danserna beräknas komma igång nu under maj månad, med ett första datum satt den 17 maj. För mer information om danserna är du välkommen att kontakta Kjell Claesson, representant för PRO på telefon 070-769 64 47.

Bild på cafébyggnaden i Kolbäcks Folkets Park