Språk

Planerad vattenavstängning - Trångfors, Lustigkulla och Gröndal

2018-04-20 10:02

För att kunna driftsätta de nya vattenledningarna i Trångfors, Lustigkulla och Gröndal måste vi koppla ín dem på ledningsnätet. För att kunna göra det behöver vi stänga av vattnet tillfälligt men för att det ska bli så lite påverkan som möjligt sker jobbet nattetid.

Avstängning sker från och med måndagen den 23 april kl 22.00 till och med tisdagen den 24 april på förmiddagen.

Under tiden vattnet är avstängt kommer det att finnas en vattentank med dricksvatten utställd vid tennisplanen på Lustigkulla.

Tänk på följande:

  • Vattnet kommer att stängas av tillfälligt. Fyll en eller flera behållare med vatten innan avstängningen om du behöver vatten för matlagning, hygien etc.
  • Grumligt vatten kan förekomma efter en avstängning. Grumligheten är ofarlig. Undvik att tvätta ljus tvätt i samband med avstängningen. Spola en stund i första tappstället efter vattenmätaren tills vattnet är klart igen.
  • Framkomligheten begränsas. Kör sakta och uppmärksamma tillfälliga trafikhänvisningar.
  • Säkerhet vid avspärrat område. För din och vår säkerhet ber vi dig att inte vistas innanför avspärrat arbetsområde. Föräldrar håll gärna ett extra vakande öga på barnen.
  • Vi ber om överseende med eventuella störningar som vårt arbete orsakar. Vi jobbar för att du ska påverkas så lite som möjligt. Arbetet är nödvändigt för att vi även i fortsättningen ska kunna leverera ett bra och säkert dricksvatten till dig.
  • Hyresgäster. Vidarebefodra den här informationen till eventuella hyresgäster i din fastighet
  • Karta. Följ länken nedan för att se karta över området och var vi placerar dricksvattentanken.

 

https://karta.hallstahammar.se/#layers=topowebbkartan_nedtonad/v/1/s/0,tk_mak_y/v/1/s/0,ks_nvt_p/v/1/s/1&center=133259,6611804&zoom=11&map=index

Om du vill veta mer om arbetet är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter 0220-240 00 eller maila till kundcenter@hallstahammar.se