Språk
Våra grundskolor / Parkskolan

Parkskolan

Information till elever och föräldrar

Vi är väldigt glada över att alla elever är tillbaka igen och vi ser fram emot ett spännande läsår tillsammans. Entusiasmen är stor hos både elever och personal.

Tyvärr är det några saker som påverkar vår vardag på skolan ett tag till. Färdigställandet av skolan har tagit längre tid än beräknat av olika anledningar och alla inblandade arbetar intensivt varje dag för att avsluta sina respektive delar så snart som möjligt.

Arbetet med lokalerna fortsätter

Denna vecka har projektorer monterats i alla klassrum och de nya elevskåpen har kommit på plats. Eleverna får tillgång till dem senast fredag denna vecka. Cafeterian håller på att möbleras och biblioteket står på tur. Utemiljön åtgärdas omgående på flera sätt, bland annat kommer fler cykelställ, sittplatser samt basketkorgar och 4-ruta ordnas snarast.

De hinder som har uppstått och på något sätt inkräktat på undervisningen har vi tagit hänsyn till i vår dagliga planering av lektionerna. Ett exempel är de speciella möblerna till NO-salarna som har tagit längre tid än beräknat att få på plats. I väntan på dessa har vi ställt in andra bord och stolar så att salarna går att använda, lärarna har planerat NO-undervisningen utifrån det. Alla elever får den undervisning de ska ha, trots renoveringen av skolan, och självklart kommer inga betyg att påverkas på grund av detta.

Det tar tid men snart är det klart

Vi som arbetar på skolan gör alltid vårt bästa för att alla våra elever ska få bra skoldagar hos oss på Parkskolan. Som läget är just nu tar vi i ännu mer för att på olika sätt bidra till att ditt barn, vår elev, får lärorika och bra dagar hos oss. Jag ber om ursäkt för att allt inte är på plats ännu och ber er ha tålamod och överseende med detta. Det är snart klart och då har vi en fräsch skola med stora möjligheter!

Har du några frågor eller undrar över något är det bara att du kontaktar mig.

Heléne Hodges
Rektor
Parkskolan